lørdag 3. mai 2008

Tilda`s badedamer....
skal sommer pynte badet mitt i år. Tror det nærmer seg to år siden jeg kjøpte matrial pakke til disse frodige damene. De holdt på å bli en ufo (uferdig objekt). Selve damene har vært ferdige en stund,men har manglet litt stæsj og pynt. Veggbildet har ligget med påsydd lukkekant men manglet håndsømmen og litt finish. Nå er de iallefall ferdige og kan sommerpynte badet vårt framover..


16 kommentarer:

Marit Johanne sa...

Herlige og frodige damer! De må jo virkelig pynte opp på badet. Man blir vel glad av å se på dem.

STRIKKEMOR(O) sa...

Desse frodige damene pyntar verkeleg opp på badet! Til å bli i godt humør av!

Unknown sa...

Hei!
For noen flotte damer. Får jammen lyst til å prøve meg på en Tilda-dame jeg også.

Anonym sa...

Det er aldri for sent å ro i land en ufo eller to. Jeg har IKKE tålmodighet med figurer og sånn. Du har vært flink - de er så skjønne!

karna sa...

Gratulerer med en vel gjennomført UFO du også. Skikkelig tøffe damer

Lene sa...

Å, jaaaaaa, å, jaaaaaaa, sier nå jeg til disse herlige badedamene. Lykkelig over at da trenger ikke jeg heller å ty til diett før bikinisessongen :) Kjempekoselige er de :) Og så så flott med matchende bilde :) Du er utrolig flink, og lever opp til navnet - syersken :) Duken nedenunder her var også kjempeflott :)

Håper helgen din var flotters :) Deilige solskinnsdager :)

Klem fra Drammen :)

Timotei sa...

Så søte badedamer! Skikkelig sommerlig pynt til badet!

Blåbærtua sa...

Flotte og frodige damer. De pynter nok fint opp på badet.

Inger sa...

Virkelig flotte damer. Koselig med litt pynt til badet også.

Anonym sa...

Hei!

Så herlige damer!!!

Veit du om det fortsatt er mulig å få tak i mønster til desse damene + veggteppet? eg har fleire Tilda-bøker, men ikkje noko om desse frodige damene.

:o) Frøet

Syersken sa...

Til Frøet..
Har kjøpt mine via Panduro og det var matrialpakker,har desverre ikke tatt vare på mønstret.

Inger sa...

Ååå - de damene er bare så skjønne! Når jeg tenker meg om så har jeg faktisk den materialpakken liggende jeg også.Kanskje jeg skulle prøve å få de ferdig nå som jeg ikke strikker så mye pga vond skulder..... Mulig jeg trenger et spark bak altså ;o)
Ha en fin uke videre!

Anonym sa...

Åhh,så super fine damer.Jeg har kun det stemplet med dem på,men det har blitt noen flotte kort av det.De er jo bare så kule.Ha ei fin helg

Lene sa...

Uffameg.. Jeg har altså riktig så dårlig samvittighet for disse urettferdighetene værgudene steller i stand... Og vil prøve å kompensere litt med en ønske om en riktig så god dag, lell - og en varm solskinnsklem fra øst :)

Vi tar med oss kameraene og drar på Oslosightseeing i dag. Overskyet i Drammen, men deilig og varmt. Tror sola skinner i Oslo :)

Vimsa sa...

e det Tilda sine dukke du har laga:) dæm e dødskul:)

Litamora's Quilt & Design sa...

Disse herlige applikerte damene kunne jeg så gjerne tenkt meg å få sydd meg til badet mitt, men jeg kan ikke finne de lenger i salg, kanskje du vet hvor de kan kjøpes? Jeg har sjekka hos sgs hobby, men uten hell.Dine ble knallfine!