søndag 11. mai 2008

Coasters eller glassunderlag....Alle som har sett "Friends", husker vel hvor hysterisk Monica ble hvis de andre glemte glassunderlag/coasters under glassene. Vel, riktig så hysterisk er ikke jeg da, men de kan være veldig praktiske altså. Jeg bruker ofte bare små duker på bordene, tenkte det kunne være pent med små brikker under kaffekoppen. De demper jo lyden også når en setter fra seg koppen på bordet, små detaljer som jeg kan like... Jeg hadde noe tykt bomullsgarn liggende som var perfekt til slike små heklerier og heklekrok nr.3,5.


6 kommentarer:

ChatrinesLiving sa...

Nydelige!
Jeg har tenkt lenge på å lage slike, sy, strikke eller hekle. Nå ga du meg en fin ide!:)

Badedamene var jo bare hærlige!

Ønsker deg en riktig fin søndagskveld!
Klem fra chatrine:)

Anonym sa...

Heisann. Er litt seint ute med å ønske deg God Helg- og Pinse. Men dei siste dagane har vore så fine at eg har stort sett vore ute og lite ved datan :) Men i dag er det grått og regn, så da passer det bra med ei bloggbesøkrunde. Kjempe søte Coasters, og nydelige badedamer :)
Klem fra Ronille

Lene sa...

Oj... Disse var jo helskjønne - og så så genialt!!

Da er det jo bare å gå rett på sak for meg - for jeg har en meningsmåling og et innlegg nettopp vedrørende hekling på bloggen min. Kjempefint om du har tid og lyst til å ta turen innom :)

Håper pinsa di har vært super - og god uke til deg :)

Klem

pip sa...

Glas/kop underlag er dejlige at have da de skåner jo bordet og disse er meget yndige, en virkelig fin ide, du må have en god weekend.

Solstitches sa...

Such pretty coasters. They look so nice on the table. I love to crochet but haven't done any for a while. You are making me want to get back to it :)

Margaret

Skautrollet sa...

Så smart!! og så pent er å dekke med sånne under....