mandag 21. januar 2008

Sy etui i repro stoffer...

er jo utmerket å ta i bruk i disse stitchery tider. Har sett så mange fine nålebrev/etui rundt omkring på bloggene. Har til og med avtalt med en sy venninne at vi skal sy et riktig pent et i kombinert stitchery/lappesøm, men så kom jeg til å tenke på at jeg jo allerede har sydd to etui. Lise Bergenes "Julens Lappebok", inneholder mye lekkert bl. a. mønster på disse to...meen det er ikke dermed sagt at jeg ikke skal sy flere. Vi syersker blir vel alltid fristet av noe nytt eller hva?
6 kommentarer:

Hobbygåsa sa...

De var skikkelig fine! Gleder meg til jeg kommer dit at jeg kan klare å lage slikt.. Men min første pose er laget, så jeg er i gang. Ha en fin uke!

@afjo72 sa...

Skikkelig flotte etuier. Jeg har, som Hobbygåsa, dratt frem min gamle symaskin(u)venn og produsert litt. Artig når man får det til!

Anonym sa...

De er så søte de etuiene. Flotte venninnegaver også :o)

Inger sa...

Kjempefine sy-etui, og vi får vel aldri nok av disse. Jeg synes "lageret" fylles opp til stadighet og da er det behov for nye etui. Flotte myntpunger du hadde laget også. Ha ei fin uke.

Anonym sa...

For et fint og praktisk etui!!

pip sa...

Dette var et meget fint syetui, dejlige stoffer du har brugt, kan se det er en meget nysgerrig kat du har, ja det er med at passe på, min ligger også tit på bordet og følger med i hvad jeg laver, og stjæler lidt, når hun kan komme til det.