torsdag 7. august 2008

Strikketøypose fra Jordbærstedet.

Jeg er visst inne i en periode med mye hobbyaktivitet for tiden. Blir visst litt vel mye inspirert,både fra nettet og fra venninner. Denne siste ideen kom fra en venninne som hadde vært i Trondheim og besøkt Jordbærstedets butikk. De hadde matrialpakker på kjempesøte strikketøyposer som jeg virkelig falt for. Fikk etterhvert tak i en selv og her er den, ferdig sydd.


Må jo vise fram hva strikketøyposen inneholder, innimellom alle mine prosjekt, holder jeg på med Pilespids fra Lene Holme Samsøe`s bok "Børnestrik" Har allerede prøvd den på min 7 år gamle datter og den blir nydelig, gleder meg til den blir ferdig.11 kommentarer:

Anonym sa...

Så å fin veske. Og veldig praktisk. Ha ei fin helg. Nå skal eg få på meg finstasen.

Inger sa...

Den er bare så fin, denne strikketøyvesken. Det blir spennende å få se genseren ferdig. Ha ei riktig fin helg.

Marit Johanne sa...

Kjempefin strikketøypose!

LAPPEQURI sa...

Kjempe flott strikke pose:-)
Ha en fortsatt fin og kreativ sommer

Janne i Fagerlia sa...

Koselig pose du har laget. For den som er kreativ blir det aldri nok av ting man kan oppbevare prosjektene i.
Som regel har man jo flere på en gang.

Timotei sa...

Nydelig strikketøypose! Rødt og hvitt er SÅ fint sammen og så var det så dekorativt med de røde knappene som stitcheriet er festet med!

[morgrethe] sa...

Hallo

Endelig skal jeg få besøke bloggen din. Så produktiv du er da! Jeg strikker også Pilespids for tiden, kommet ca. like langt som du. Men nå blir det da ikke tid, har ikke strikket på flere dager. Æsj. Har begynt på jobb, og da blir det lite strikking gitt. Var i Trondheim som du så, men jeg besøkte ikke jordbærstedet. Jeg verdsetter kjærestens tålmodighet, men tenkte jeg skulle spare han siden vi hadde bryllupsdag;o) Ellers ser jeg at du har begynt på en fin jakke til deg selv, LFS. Jeg har også meldt meg inn i ravelry, men jeg er der bare å snuser rundt og gjør meg kjent enda. Masse inspirasjon der, men jeg må innrømme at jeg oppdager mye av det gjennom de norske bloggene. Problemet mitt er at jeg har engelsk-vegring. Må nok jobbe med den saken, for det er utrolig mange fine engelske mønster. Jeg må.... jeg må.... jeg må....bare komme over den kneika.

Laila L S sa...

Takk for hilsen på min blogg, hyggelig å bli lagt merke til når man er en "fersking". Strikketøyposen er fin, kunne tenkt meg en selv, men hva skal jeg med det som knapt har tatt i strikkepinnene mine de siste månedene... lol

Anonym sa...

Så masse nytt og fint sida sist eg var innom.
God helg klem på veg til deg fra meg :)

Inger sa...

Kjempelekker strikketøypose du har sydd! Og Pilespids er bare så fin - har også lyst til å strikke den til 8-åringen min (men da må jeg først kjøpe boken)

Ha en flott helg!

Anonym sa...

vad fin påse med stickorna på