mandag 30. juni 2008

Noe Noa skjerf


Ja da har et søtt lite Noe Noa skjerf sett dagens liv.

Bente B har heklet seg skjerf og vært så snill å lage mønster til de som ønsket å lage maken. Dette var veldig fort gjort og jeg tror nok at det må kjøpes inn litt flere farger til dette

11 kommentarer:

Inger sa...

Kjempeflott skjerf. Ha en riktig fin sommer.

[morgrethe] sa...

Det er så fint det skjerfet. Lurer på om jeg skal sette heklesøsteren min på saken..;o)Skal jeg gjøre det selv så vil det nok gå evigheter. Ønsker deg en riktig fin sommer.

Anonym sa...

Så flott det ble. Eg er snart ferdig med mitt også. Ha en fin fin kveld...

Hilsen fra landet sa...

Beundrer arbeidene til deg og andre som får det til - selv må jeg kjøpe av dere... for symaskinen og jeg blir visst ikke så godt forlikte! ;-)

Lene sa...

Hei, hei :)

Vet du - jeg blir alltid så full av beundring når jeg titter innom her hos deg. Utrolig vakre saker du lager - og stadig helt etter mitt hjerte og min smak. Jeg elsker skjerf - og dette var helt nydelig!!!

Inmari skjønne også de store blondebordene du har med fra deilige utekroken din.

Håper sommeren din er topp. Koser meg med min, jeg - solskinn eller regne :)

Klem og hilsen fra Lene

Anonym sa...

Heisann. Innom med en god helg klem :)

ANNEPÅLANDET sa...

Hei! Oppdaget nettopp bloggen din og nå har den kommet høyt opp på titt innom-lista mi, ettersom jeg både syr og strikker og hekler selv. Du syr så utrolig pent. Og de hekle-coasterne tror jeg nesten jeg må lage. Finnes det noe mønster, eller er det på frihånd?

Syersken sa...

Hei,Annepålandet,kom ikke videre via linken din så jeg svarer her. De små hekla coastersene er et mønster jeg fant i et ukeblad fra en stund tilbake. De er veldig enkle å hekle, så hvis du er en erfaren hekler er det ingen problem å få til noe liknende. Mønstret finner jeg sikkert hvis jeg leter, så gi beskjed hvis du ønsker det.

Anonym sa...

Heisann. Innom med en liten sommerklem og ønske om ei fin helg :)

Anonym sa...

Hei. Her kommer ei lita helgahelsing. Sola skinner på sunnmøre, og vi skal på badestranda i dag. Var der i går også, og eg bada 3!ganger :) Håper det er like fint der du er som det er her :)

ANNEPÅLANDET sa...

Takk for tilbudet - men nå har jeg alt heklet dem jeg, etter bildet på bloggen din. De er fine!