onsdag 6. februar 2008

Hardangersøm....
er tidløst og vakkert, og akkurat det har Tove Fevang skrevet bok om. Den har flotte bilder og mønstre og jeg kan bla i den til øyet er stort og vått...MEN jeg kommer meg aldri til å sy noe fra den. Jeg har kun fullført det minste prosjektet derfra. Det er en ting jeg har lært av det å sy og det er at det tar TID, og når en har så lyst til å lage masse forskjellig så må noe vike. Ja, ja det kommer vel en tid for hardangersøm også...


15 kommentarer:

Siddis back home sa...

Det var en flott måte å bruke hardangerbrikken! Skal jammen se etter noen fine rammer til de jeg har liggende i en skuff en plass.

Inger sa...

Det er så flott med hardangersøm, og det var smart å montere de i ramme. Har prøvd meg på litt søm av dette slaget, men fant fort ut at det ikke var noe for meg. Ha ei fin uke.

ChatrinesLiving sa...

Hardangersøm har jeg aldri prøvd meg på, men dette var en FLOTT måte og bruke broderiene på!
Virkelig lekkert!
Klem:)

@afjo72 sa...

Åja, hardangersøm er nydelig, helt enig med deg! Og å putte dem bak glass og ramme sånn var jo supersmart da :o) Har aldri prøvd meg på det selv, men er villig til å lære...hehe...

Ha en flott dag!! :o)

Christinas låvebutikk sa...

Hei og takk for kommentaren! Legger deg under sammen med andre blogg vennene! Må følge med deg ser jeg! Så flink du er med hendene dine!:0)

Grip dagen sa...

Hardangersøm er ikke noe for dem som er utålmodige.
Jeg har såvidt prøvd å sy det. Det var pirkete og mye telling - men du verden så fint det er!

Jeg kikka nedover bloggen din og fant mange fine idèer!
Skal si du er mangfoldig!

Jeg har noen få bunter alpakka liggende. Nå skal jeg jammen prøve meg på et skjert med tykke pinner! Ditt så deilig ut...

Lykke til videre. Og kos deg med pinner, nål og tråd...
Mange hilsner Marit

Helen Brekke sa...

Åh, nydelig sier jeg bare!
Jeg blir i så godt humør av å være på bloggen din!

Muffin sa...

Dette var bare SÅ nydelig! Og tusen takk for ideen, jeg har en del småarbeider liggende som mamma har brodert. Når man rammer dem fint inn kommer de jo til heder og verdighet!

Anonym sa...

Gratulerer med morsdagen. Kos dere med kaffe og kaker...

pip sa...

Fine små hardanger projekter og søde sat i rammer, lærte at sy hardanger i skolen for mange år siden, men aldrig gjort det siden.

annemariesquilt sa...

Flott hardangersøm. Har prøvd en gang men det var veldig vanskelig...

Heidi sa...

Prøvde meg en gang i tiden på Hardangersøm og gjett hva som skjedde da, jo jeg klipte feil......og snipp og snapp så var den tålmodigheta over. Nydelig var dine små bilder i alle fall! Ha ei fin uke!

Lovise sa...

Hei.
Har tittet inn til deg, og så noen nydelige broderier. Hardangersøm er artig å sy, og det blir et flott resultat.
Men jeg så også en skjønn skytsengel. Skjønte ikke helt det med oljekritt. Fargrlegger du og stryker rett på, eller har du noe mellom?
Det var i alle fall nydelig.

Inger sa...

Hardangersøm er kjempeflott, og det var en artig måte å vise de frem på.

Unknown sa...

Heia!
Falt veldig for ideèn din om å ramme inn små hardangerbroderier. Har brodert litt selv, men ikke helt funnet ut av hvordan bevare og presentere dem. Legger deg til hos meg, så jeg kan se når du lager mer fine ting :-)
Hilsen Solfrid