fredag 29. august 2008

Kreta i vente....


Ja da blir det stilt her inne en par uker.


søndag 24. august 2008

Spennende hekling...







Inspirert av denne kreative damens lek med heklekroken, har jeg funnet ut at en ikke alltid trenger mønster når man har lyst å lage noe nytt.
Jeg startet med noen luftmasker rundt halsen til 7 åringen min, og vips er jeg kommet nokså langt. Har funnet ut at det går utrolig raskt å hekle istedenfor å strikke.

Nå er jo dette et prøveprosjekt, som allerede er rekt opp en gang, så tiden vil vise om den blir slik jeg har tenkt. Så langt står den til forventningene, og passer henne faktisk helt perfekt.

De to bildene her er tatt på henholdsvis formiddag i full sol og kveld på verandaen uten sol. Skjarmerende fargeforskjell, så jeg tar det med likevel...


Awarder og et lite jubileum.

Det har vanket awarder i massevis, fra Alma Merethe og Merete Veian dette setter jeg umåtelig stor pris på. Jeg har fortsatt problemer med å plukke ut noen å sende videre til, så jeg sender de tilbake og gir de til alle de som av og til stikker innom bloggen min. Kjempekoselig at dere tar dere tid i en travel hverdag.

Har oppdaget at jeg har hatt et aldri så lite jubileum på bloggen, besøkende nr. 10000 !! Denne besøkende ble faktisk Alma Merethe.

Er helt forbauset over antallet besøkende og ønsker dere alle velkommen igjen.





Introducing the Wylde Women Award to give to your favorite Wylde Woman blogger.

Here are the rules:
1. You can give it to one or one hundred or any number in between -it's up to you. make sure you link to their site in your post.
2. Link back to this blogsite,http://www.tammyvitale.com/ so she can go visit all these wonderful women

tirsdag 19. august 2008

Pilespids....

toppen er endelig ferdig. Har strikket den til min datter på 7 år. Den ble nok en liten tanke for stor til henne, men det stopper ikke henne fra å bruke den. Toppen har hengt på henne siden den ble ferdig. Mønstret er å finne i boken “Børnestrik” av Lene Holme Samsøe. Jeg har brukt Mandarin Petit, 2 nøster av hver farge på pinne 2,5.


mandag 18. august 2008

Norgesglass og fine skjell.

Vi bor i et hus som er bygget i 1937, men totalrenovert av oss i 1995. Det er full kjeller i huset og den viste seg å inneholde mye rart, bla. maange Norgesglass. Jeg har brukt de mye og til forskjellige formål.

I sommer var jeg innom en en lokal kunstner som hadde lekt seg litt med glass og skjell.



Jeg har brukt kjøpte skjell og Norgesglassene fra kjelleren.

Har satt mine i et vindu, blir sånn fin effekt av bokstavene mot lyset. Teksten kan jo varieres i det uendelige...

Ønsker alle som er innom bloggen min ei kjemefin uke, deilig at hverdagene er tilbake..

torsdag 7. august 2008

Strikketøypose fra Jordbærstedet.

Jeg er visst inne i en periode med mye hobbyaktivitet for tiden. Blir visst litt vel mye inspirert,både fra nettet og fra venninner. Denne siste ideen kom fra en venninne som hadde vært i Trondheim og besøkt Jordbærstedets butikk. De hadde matrialpakker på kjempesøte strikketøyposer som jeg virkelig falt for. Fikk etterhvert tak i en selv og her er den, ferdig sydd.


Må jo vise fram hva strikketøyposen inneholder, innimellom alle mine prosjekt, holder jeg på med Pilespids fra Lene Holme Samsøe`s bok "Børnestrik" Har allerede prøvd den på min 7 år gamle datter og den blir nydelig, gleder meg til den blir ferdig.



tirsdag 5. august 2008

Liten handduk til kjøkkenet.

Atelje Margaretha har mye fint av broderier.
Katalogen kommer to ganger i året, da er gleden stor i hjemmet,da setter jeg meg ned med kaffekoppen og riktig koser meg med inspirasjon.

Handduken jeg nå har sydd ble påbegynt i fjor, men så mistet jeg mønstret (rotehue som jeg er) og da ble den liggende. Heldigvis fikk jeg tak i mønstret igjen og kunne gjøre den ferdig. Det er ikke noe stort prosjekt, så det var fort gjort. Jeg har kun et lite luksusproblem synes egentlig den er for fin til å brukes. Har foreløbig hengt den på ovnsdøra til pynt...

Blomster fra hagen....


er nå det vakreste som finnes. I år har vi i Lofoten hatt utrolig lite regn, så hagen er for å si det mildt uttørket, skal det se frodig ut, må det vannes hele tiden og det er vi altså ikke vant til her hos oss, så dermed blir det ikke gjort før jeg ser at det virkelig trengs. Trenger vel ikke nevne at det da ofte er litt for seint....


Har nå tatt litt bilder fra hagen i år som jeg vil dele med dere.




Award....


Har vært så heldig å få award fra både Janne i Fagerlia og
Alma Merethe slikt setter jeg stor pris på. Det største problemet er å linke videre til alle dere som fortjener det. Jeg foreslår at dere tar en titt på blogglista mi, der ligger det mange flotte blogger som jeg besøker titt og ofte og får masse glede og inspirasjon fra. Litt feigt kanskje, men jeg klarer bare ikke å velge ut 7 av alle disse.