mandag 30. juni 2008

Noe Noa skjerf


Ja da har et søtt lite Noe Noa skjerf sett dagens liv.

Bente B har heklet seg skjerf og vært så snill å lage mønster til de som ønsket å lage maken. Dette var veldig fort gjort og jeg tror nok at det må kjøpes inn litt flere farger til dette





tirsdag 17. juni 2008

Fly fly marihøne....

Northern Quilts har et design abbonement som jeg deltar i. En får både mønster og stoff i
pakken, og hva det er blir en overskelse hver gang. Denne gang var det et søtt lite sommerlig stitchery som skulle bli en stoffboks.






Northern Quilts har et stort utvalg av repro stoffer, noe jeg er veldig svak for.
Stoffkombinasjonen i dette prosjektet var virkelig nydelig, helt etter min smak.
Selve mønstret kunne vært litt bedre, ble litt vel
mye spekulering rundt hvordan den skulle syes, men en kan ikke gå av veien for en liten
utfordring, kan en vel?













mandag 9. juni 2008

En tørkesnor....



er noe jeg aldri har kunnet være foruten. På min bestemors hjemsted står det ei gammeldags tørkesnor. For 13 år siden flyttet vi inn i huset vi nå bor i ( da var det ferdigrestaurert ), vi har egentlig bodd her i 18...Iallefall var det noe som manglet, jeg ville ha klesnor..

Jeg og min bedre halvdel kjørte øya rundt til vi fant akkurat det jeg lette etter, maken til den typen jeg ønsket meg og slik min bestemor hadde.

Nå ha jeg en nokså nevenyttig mann og han satte
igang med måling og snekring. Resultatet ble denne flotte klesnora, som vi her nord kaller det, og jeg elsker den.
Ingenting er som nyvaskede klær som har hengt ute til tørk, kommer jeg nært nok mens jeg er i hagen, kjenner jeg av og til duften av rene klær..deilig

En sommerpyntet solskinnsplass.




Her i nord er det fint å bo, men akkurat her jeg bor kan det være litt vel mye vind av og til. Når solen skinner og jeg vil sette meg ned for å bli litt brun og lekker, må jeg ofte lete etter en lun krå. (i Lofoten kaller vi krok for krå)
Som oftest er det i denne kråa jeg lander, elsker å sitte her for å kose meg med kaffe, handarbeid og vakre blomster. Holder på med noe spennende hekling for tiden og litt strikking blir det også innimellom.

torsdag 5. juni 2008

Enda et Shetland Triangle Shawl.

Ja, jeg er blitt bitt av sjal strikkebasillen. Dette mønstret var rett og slett artig å strikke og siden
min mor feiret 60 års dag i slutten av mai, fikk jeg en unnskyldning for å strikke et til. Denne gangen har jeg strikket det i Silke Alpakka på p. 4. Det ble akkurat så mykt og deilig som jeg hadde trodd. Kan ikke love at det ikke blir flere....