onsdag 31. desember 2008

Godt Nytt År

Ønsker alle som er innom et riktig Godt Nytt År.


tirsdag 23. desember 2008


Jeg vil ønske dere alle en riktig
GOD JUL

søndag 14. desember 2008

Adventstid

Vi har fine dager i nord for tiden, med kaldt, fint vintervær og en nydelig måne, som gir en fin ramme rundt adventstiden vi er inne i nå. Fullmånen gir nydlig lys ute og alle stearinlysene gir vakkert lys inne. Mørketiden gjør det vanskelig å ta fine bilder, men jeg prøver så godt som jeg kan....




Vi har feiret Lucia med lussekatter og fin sang,



Innimellom julebakst og andre forberedelser tar jeg meg tid til litt handarbeid.

fredag 12. desember 2008

Har fått en koselig award fra Liv-Toril
Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet i rom, tid og forhold!"Disse bloggerne er usedvanlig sjarmerende og søte,og formålet er å finne og å være venner.De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse.Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet,vil enda flere vennskap ha forplantet seg.Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere,som igjen må velge seg åtte nye.Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres. "
Det er nesten umulig å velge ut akkurat 8 , så derfor gir jeg gir denne videre til alle som står på linkelista mi, der finner jeg masse inspirasjon og glede.

onsdag 3. desember 2008

Toalettmapper med søte hjerter.

Har sydd litt toalettmapper for tiden og akkurat disse med søte hjerter, synes jeg ble ekstra artige. Mønster er fra Lise Bergene.